Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Meža cūkas gaļas rolmopši

2011. gada 24. janvāris
Foto: Lauma
Ieprecējos mednieku ģimenē, tad nu tiek studētas vīramātes receptes un mēģinu atkartot.. protams, katram sava unikālā recepte :)
Izmaksas tik minimālas, jo mednieku mājās ledusskapji vienmēr pilni ar gaļu :)
Pagatavošana
40 min
1. Tātad.. ņem gaļu un griež šķēlītēs kā priekš karbonādēm
Foto: Lauma
2. Smuki visas izklapē
Foto: Lauma
3. Tas ņem un sagatavo pildījumu.. Sagriež sieru, gaļu.. speķi šķēlītēs (šoreiz gan nebija speķis, bet vajag, lai nesanāk pa sausu).
Foto: Lauma
4. Tad ņem gaļu un apkaisa ar sāls un piparu maisījumu (man tā vienkāršāk, tapēc jaucu kopā)
5. Liek virsū sagatavotās "iekšiņas"
Foto: Lauma
6. Satin smukās desiņās un aptin ad diegu.. tikai nevajag nekur neko siet, lai gali paliek brīvi vaļā, pēc tam būs vienkāršāk attīt
Foto: Lauma
7. Kamēr tinam - paralēli liek katlā vārīties ūdeni-pieliek buljona kubiciņu vai arī universālo garšvielu pieber, lai būtu gardāk. Tad liek tītenīšus iekšā katlā
Foto: Lauma
8. Kad šie ir kādu laiku pavārījušies un uz aci izskatās, kapietiek, ņem laukā un liek uz sakarsētas pannas
Foto: Lauma
9. Tad nu viņus apcepinam zeltaini brūnus no visām maliņām.. Kad, atkal uz aci, izskatās, ka ir gatavi, ņemam nost.
Foto: Lauma
10. Pirms ēšanas attinam diegus un -lai labi garšo! ;)
Uz augšu