1. Tātad.. ņem gaļu un griež šķēlītēs kā priekš karbonādēm

Foto: Lauma
2. Smuki visas izklapē

Foto: Lauma
3. Tas ņem un sagatavo pildījumu.. Sagriež sieru, gaļu.. speķi šķēlītēs (šoreiz gan nebija speķis, bet vajag, lai nesanāk pa sausu).

Foto: Lauma
4. Tad ņem gaļu un apkaisa ar sāls un piparu maisījumu (man tā vienkāršāk, tapēc jaucu kopā)
5. Liek virsū sagatavotās "iekšiņas"

Foto: Lauma
6. Satin smukās desiņās un aptin ad diegu.. tikai nevajag nekur neko siet, lai gali paliek brīvi vaļā, pēc tam būs vienkāršāk attīt

Foto: Lauma
7. Kamēr tinam - paralēli liek katlā vārīties ūdeni-pieliek buljona kubiciņu vai arī universālo garšvielu pieber, lai būtu gardāk. Tad liek tītenīšus iekšā katlā

Foto: Lauma
8. Kad šie ir kādu laiku pavārījušies un uz aci izskatās, kapietiek, ņem laukā un liek uz sakarsētas pannas

Foto: Lauma
9. Tad nu viņus apcepinam zeltaini brūnus no visām maliņām.. Kad, atkal uz aci, izskatās, ka ir gatavi, ņemam nost.

Foto: Lauma
10. Pirms ēšanas attinam diegus un -lai labi garšo! ;)