Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Mājas torte ar vārīto krēmu

Mājas torte ar vārīto krēmu

FOTO: vija ozola

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Tortes ripām ,uz katru kārtu nepieciešams pievienot olas-30gb.,cukurs-30 ēd.k,vaniļas cuk.1/5tējk.ūdens-15 desert k.milti-30 ēd k,strīķētas
  • 0.7 Garnēšanai nepieciešams;sviests-0,7kg,olas-5gb,milti-9ēd k ar kaudzi,cukurs-12ēd k.,vaniļas cuk.nedaudz citrona sula.0,5l piens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

180 min.
  1. katru ripu cep atsevišķi,uz vienu ripu ņem 10 g/b olasun atdala baltumu no dzeltenuma.tālāk,sāk kult dzeltenumu,pakāpeniski pievienojot 10ēd.k cukura,nedaudz vaniļas cuk,kad dzeltenums sabiezējis,pievieno5desert k ūdeni,tālāk kuļ kamēr paliek bieza masa. tad liek klāt miltus10 ēd k strīķētas. ņem baltumu un sakuļ.kad baltums gatavs,pievieno klāt dzeltenai masai un liek cepties180gr.t20min.
  2. Tālāk seko ganierējuma pagatavošana.Vispirms katliņā uzvāra pienu,kamēr pens karsējas,tikmērbļodā sakul 5olas ar visu baltumu,pievieno mazliet vaniļas cuk.citrona suluun 12 ēd.k cukura,Visu to sakuļam,bet nedaudz,tad pievienojam9ēd k miltusun visu samaisam.Piens ir uzvārījies ,lejam klāt masaiun samaisam.Tad liekam karstā ūdens peldēun karsējam kamēr masa sāk kārtīgi biezēt.sabiezējušo masu kārtīgi izmaisa lai mīklai nepaliek kunkuļi,vēl karsējot pievieno100gr svieta.kad masa uzkarsēta liek atdzesēties,pa to laiku ņem sviestu un samīca kārtīgi,kamēr atdalās sūkalas,tad sviestu iemīca atdzisušajā masā un vari sākt ganierēt pēc savas fantāzijas.Lai veicās.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas