Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
4
Jaunākie Vecākie
S
Sanda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cukuru vajag tik, cik norādīts receptē, lai sanāktu normāls sīrups, jo marinadei jābūt stiprai.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
z
zaiga kļaviņa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es ķirbi marinēju tā -sagriež kubiņos ,pārber ar cukuru,tā lai pārsegti un atstāj uz 24st,pa reizei apmaisa ,nolej radušos sīrupu ,liek karsēt pieliek krustnagliņas un kanēli ,pavāra 5 min ,liek iekšā ķirbjus ,vāra tiklīdz sāk mainīt krāsu ceļu nost ,etiķi leju pa bišķim ,garšojot ,pildu traukos ,sterilizēt nevajag ,pagrabā stāv visu ziemu .
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
elita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
kļūda -cukura daudzums ir 60-80 grami, pārējais viss labi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aigars
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik ir 15g citronskābe-tējkarote vai...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes