Saldi marinēti ķirbji

5 1
Saldi marinēti ķirbji
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • Ķirbja kubiciņi
  • 1 l ūdens
  • 600-800 g cukura
  • 15 krustnagliņas
  • 2 kanēļa miziņas
  • 15 g citronskābes

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagriež notīrītu ķirbi 1,5x1,5 cm kubiciņos.
  2. Liek katlā (emaljētā), pārlej ar vārošu augšminēto marinādi, tā lai ķirbji ir apsegti un vāra uz lēnas uguns, kamēr ķirbji kļūst caurspīdīgi un viegli sakožami.

    Lai labi garšo!
    Liek katlā (emaljētā), pārlej ar vārošu augšminēto marinādi,...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Sanda 2014. gada 20. oktobris 20:06
Cukuru vajag tik, cik norādīts receptē, lai sanāktu normāls sīrups, jo marinadei jābūt stiprai.
zaiga kļaviņa 2012. gada 2. jūnijs 13:39
es ķirbi marinēju tā -sagriež kubiņos ,pārber ar cukuru,tā lai pārsegti un atstāj uz 24st,pa reizei apmaisa ,nolej radušos sīrupu ,liek karsēt pieliek krustnagliņas un kanēli ,pavāra 5 min ,liek iekšā ķirbjus ,vāra tiklīdz sāk mainīt krāsu ceļu nost ,etiķi leju pa bišķim ,garšojot ,pildu traukos ,sterilizēt nevajag ,pagrabā stāv visu ziemu .
elita 2011. gada 29. decembris 20:44
kļūda -cukura daudzums ir 60-80 grami, pārējais viss labi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi