Bezē cepumiņi - pie kafijas

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 3 olu baltumi
  • 1 ēd. k. vaniļas cukura
  • 200 g cukura
  • Šķipsna sāls
  • Kartupeļu ciete
  • 1 /2 tējk. etiķa

Pagatavošana

120 min.
  1. Iesit bļodā olu baltumus (vēlams, lai tie ir istabas temperatūrā).
    Iesit bļodā olu baltumus (vēlams, lai tie ir istabas tempera...
  2. Nosver 200 g cukura atsevišķā traukā.
    Nosver 200 g cukura atsevišķā traukā.
  3. Vispirms sakuļ putās olu baltumus ar šķipsniņu sāls. Cukuru pievieno pakāpeniski (trijās porcijās).
  4. Pieberot pēdējo porciju, pievieno arī vaniļas cukuru.
  5. Atkal visu sakuļ un pievieno etiķi, kas ļauj labāk saglabāt cepuma viduci mīkstu.
  6. Uz katru olu pievieno pa tējkarotei kartupeļu cietes - tas dos cepuma apvalkam stingrību. Atkal visu sakuļ.
    Uz katru olu pievieno pa tējkarotei kartupeļu cietes - tas d...
  7. Laicīgi sagatavo krāsni uz 100 grādiem, ar gaisa plūsmas ventilatoru.
  8. Izklāj cepamo papīru, ņem karotīti un taisa mazas piciņas.
    Izklāj cepamo papīru, ņem karotīti un taisa mazas piciņas.
  9. Krāsnī cep aptuveni pusotru stundu.
  10. Cepšanas beigās izslēdz krāsni un atstāj durtiņas atvērtas, lai lēnām atdziest.
  11. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

anna 2013. gada 30. oktobris 16:33
Superiigi!
zakje 2013. gada 14. jūnijs 16:43
Tie ir tie cepumiņi ,kas kūst mutē ja?
Renāte 2012. gada 21. decembris 16:48
Vēlējos uzzināt, ja es klāt pievienošu cidoniju sīrupa man bize nesanāks?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize