Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Bezē cepumiņi - pie kafijas

Bezē cepumiņi - pie kafijas

FOTO: Agnese Arne-Kapče

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 olu baltumi
  • 1 ēd. k. vaniļas cukura
  • 200 g cukura
  • Šķipsna sāls
  • Kartupeļu ciete
  • 1 /2 tējk. etiķa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Iesit bļodā olu baltumus (vēlams, lai tie ir istabas temperatūrā).
    Iesit bļodā olu baltumus (vēlams, lai tie ir istabas tempera...

    FOTO: Agnese Arne-Kapče

  2. Nosver 200 g cukura atsevišķā traukā.
    Nosver 200 g cukura atsevišķā traukā.

    FOTO: Agnese Arne-Kapče

  3. Vispirms sakuļ putās olu baltumus ar šķipsniņu sāls. Cukuru pievieno pakāpeniski (trijās porcijās).
  4. Pieberot pēdējo porciju, pievieno arī vaniļas cukuru.
  5. Atkal visu sakuļ un pievieno etiķi, kas ļauj labāk saglabāt cepuma viduci mīkstu.
  6. Uz katru olu pievieno pa tējkarotei kartupeļu cietes - tas dos cepuma apvalkam stingrību. Atkal visu sakuļ.
    Uz katru olu pievieno pa tējkarotei kartupeļu cietes - tas d...

    FOTO: Agnese Arne-Kapče

  7. Laicīgi sagatavo krāsni uz 100 grādiem, ar gaisa plūsmas ventilatoru.
  8. Izklāj cepamo papīru, ņem karotīti un taisa mazas piciņas.
    Izklāj cepamo papīru, ņem karotīti un taisa mazas piciņas.

    FOTO: Agnese Arne-Kapče

  9. Krāsnī cep aptuveni pusotru stundu.
  10. Cepšanas beigās izslēdz krāsni un atstāj durtiņas atvērtas, lai lēnām atdziest.
  11. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA