Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 kg maltās gaļas(vēlams jaukto)
  • 1 selerijas kāts
  • 2 burkāni
  • Puse sīpola
  • 5 l tomātu mērces
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

140 min.
  1. Sīpolu un selerijas kātu sasmalcina,burkānu sarīvē. Mazliet pasautē eļļā,pievieno gaļu. Sautē,kamēr gaļa gatava un viss sauss. Pielej mazliet sarkanvīnu,sautē,kamēr tas izgarojis. Pievieno sāli,piparus,ja grib,var mazliet buljona. Pielej ūdeni,lai viss nosegts,liek virsū vāku un sautē uz mazas uguns ne mazāk kā stundu. Tad pievieno tomātu mērci un sautē vēl apmēram stundu. Jo ilgāk sautēsiet,jo garšīgāks būs.
  2. Kad gatavs,liek klāt pie makaroniem un pasniedz.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA