Jautro celotaju kuka

Sastāvdaļas

  • 40 selgas cepumi
  • 500 g sviesta
  • 300 g pudercukura
  • 175 g sokolades
  • 2 olu dzeltenumi
  • 2 dzilie skivi ar pienu
  • 1 folijas sloksne

Pagatavošana

15 min.
  1. sviestu samaisi ar cukuru, pievieno saputotus olu dzeltenumus.izskause sokoladi udens pelde un pievieno to sviesta maisijumam.sagatavo skivi ar pienu un novieto blakus folijas sloksnei.katru cepumu atri iemerc piena(uzmanigi,cepumi ir trausli,tiem vevajadzetu parak samirkt!) un citu pie cita liec uz folijas.pamatam tev vajadzes 5 cepumus.kad esi pabeidzis pirmo kartu parlej to ar sokolades merci.pirmajai kartai liec virsu nakamos 5 piena iemerktos cepumus un ari tos parlej ar sokolades merci.ta turpini,lidz tev ir 8 kartas.visbeidzot apzied ari malas ar sokoladi un izrota kuku ta,lai ta izskatitos pec varena kuga.kuka ir daudz garsigaka,ja to 2 stundas patur ledusskapi. LABU APETITI !!!

Komentāri

tusnis 2010. gada 3. septembris 16:23
no jēliem dzeltenumiem var saķert salmonelozi. Varianti: piena vietā var lietot saldu vīnu, vai stipru kafiju+rumu(ja ēdīs tikai pieaugušie), starp cepumkārtām smērē pārmaiņus brūkleņu&ābolu zapti un putukrējumu.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi