Marinētās sēnītes - kokteilis

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg sēņu
  • 0.5 tējk. ūdens
  • 0.5 glāze/s etiķa 9%
  • 1.5 ēd. k. sāls
  • 1 lauru lapa
  • 5-6 krustnagliņas
  • Dilles
  • Melnie pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomazgā un notīra sēnes.
    Nomazgā un notīra sēnes.
  2. Ieliej katlā ūdeni un etiķi, iebēr sēnes un vāra.
    Ieliej katlā ūdeni un etiķi, iebēr sēnes un vāra.
  3. Kad sāk vārīties, noņem putas un pievieno visas garšvielas (pārējās sastāvdaļas). Vārīt 20-25 min.
  4. Kad sēnes atdzisušas, saliek burkās. Glabā vēsā vietā!

    Lai labi garšo!
    Kad sēnes atdzisušas, saliek burkās. Glabā vēsā vietā!

La...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ivonna 2012. gada 3. oktobris 15:03
uz 1 litru ūdens 1ēd.k. ar kaudzi sāls , 3 ēd.k. cukurs, 3 ēd,k etiķa esences, tajā marinādē 5 min pavāru uz lēnas uguns jau iepriekš novārītās sēnes, leju izkarsētās burkās, lieku plastmasas vāku un atdzesētas lieku ledusskapī
mAIJA 2012. gada 17. jūlijs 03:22
Ko var cepties!! cilveks ieeva recpi gribi marine ne tad ne !!! ja recepte nepat tad nedari nevis dirs citam virsu!!
Ome 2011. gada 30. septembris 22:20
Šādi sēnes tiešām var marinēt, tikai jāņem vērā, ka tā drīkst darīt ar bekveidīgajām (baravikām, apšubekām, zaķabekām). Visas tās, kurām izdalās baltais piens vispirms jānovāra un tad labāk sālīt nevis marinēt.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi