Komentāri
5
Jaunākie
Vecākie
uz 1 litru ūdens 1ēd.k. ar kaudzi sāls , 3 ēd.k. cukurs, 3 ēd,k etiķa esences, tajā marinādē 5 min pavāru uz lēnas uguns jau iepriekš novārītās sēnes, leju izkarsētās burkās, lieku plastmasas vāku un atdzesētas lieku ledusskapī
Vērtējums
Atbildēt
Ko var cepties!! cilveks ieeva recpi gribi marine ne tad ne !!! ja recepte nepat tad nedari nevis dirs citam virsu!!
Vērtējums
Atbildēt
Šādi sēnes tiešām var marinēt, tikai jāņem vērā, ka tā drīkst darīt ar bekveidīgajām (baravikām, apšubekām, zaķabekām). Visas tās, kurām izdalās baltais piens vispirms jānovāra un tad labāk sālīt nevis marinēt.
Vērtējums
Atbildēt
Parasti jau sēnes vāra atsevišķi un marinādi atsevišķi.Diez vai ziemai šādi sēnes vajadzētu gatavot.
Vērtējums
Atbildēt
kāds te sakars ar marinētām sēnēm???? Vienkārši vārītas sēnes kura saliktas burkās. Tā pat nav nekāda konservēšana. Sanāk ja es ceptu kotleti ielikšu burkā ,tā arī jau būs konservēta.
Vērtējums
Atbildēt