Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
48
Jaunākie Vecākie
z
zv
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tie rīsi tiešam tik daudz??
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
b
bETBeta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tie "slinkie"tīteņi ir darbietilpīgāki par par klasiskajiem. :-)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sandija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Masa uz pusi par daudz, bumbas pārvērtās putrā, un viss piedega :D otra puse masas stāv ledusskapī, un tagad jādomā, ko darīt ar to. Kādam ir idejas ko pagatavot, negatavojot šos tīteņus?

Ahh, un man tā gribējās, lai šī recepte izdotos :(
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Alona
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ļoti forša un laba recepte, bet visu arī uz pusi samazinaju, un sanāca 10 lielas bumbas..;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
andrejs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pašlaik sautējas un liekas ka būs labais.Laba recepte.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ingrīda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies, par recepti! Citi liek cepeškrāsnī un tā patērē daudz elektrības, bet šo var likt pat uz parastās plīts (kam ir). Par komentāriem - tādēļ jau tie ir "slinkie tīteņi", jo sastāvdaļas ir tās pašas, bet neko netin. Gatavojiet un nepiekasieties pie nosaukumiem! Vēl arī par to krievu portālu, ne visi tur ieiet, bet tur ir daudz labu recepšu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
arturs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ludzu milie cilveki, massas saturu drosi varat samazinat uz pusi!!!!
es par 500g izmetu 5 paundus :@
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Deina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par šo recepti! Mana meita, kura pavisam droši neēd 2 lietas- kotletes un kāpostu tīteņus, par šiem pateica - ļoti garšīgi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
vik - es-am
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Hmm.. putrai tur gan nevajadzētu sanākt.
Esmu taisījis 2 reizes, un abās viss bija ok.
Varbūt rīsi ir pārvārīti, tad viņiem ir šķidrāka konsistence, vai arī ja maltā gaļa ir no lielveikaliem, tad parasti tur viņa ir tāda šķidra.. ne tāda kā no tirgus.
Tā pa gabalu grūti teikt kur vaina.
Nākošreiz taisi uz pusi mazāk.. eksperimentējot.
Pieļauju arī, ka ja kāpostus saberzi putrā, tad tā vaina arī varētu būt tur.. īsāk sakot, tur nevajadzētu būt nekam, kas izdala ūdeni.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
es
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
sveiks, man jautajums, es pirmo reizi meginaju, izveidot ko tadu, bet man nesanaca:( ko es izdariju ne taa? Man bija nevis bumbas, bet liela maltas galas putra :(
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
T
Toms
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cilvēks cenšas un tā viņu novērtē :(
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
p
pareizais
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
laba recepte. un ar nosaukumu viss kaartiibaa. ko juus pieseejaaties? vai tad slinko skudrupuuzni pilda ar skudraam? vai viltotais zakis ir viltots zakis? pi.Da.Ri taadi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Linda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es šos dēvēju par "Viltotajiem tīteņiem" un esmu attīstījusi savu recepti. šo ņēmu tikai kā vadlīnijas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kristine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tie nav titenji,bet teftelji
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gunta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recepte saucas - " ļeņivije golubci" un arī kāpostu tīteņi, ko mēs pazīstam ar šadu nosaukumu,nav latviešu ēdiens un oriģinālā saucas - " golubci" . Tie ir tulkotie nosaukumi, cik var kašķēties? Paņemat mīklas ruļļus un izkaujaties !
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Janam
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Un kādam tad jābūt nosaukumam ? rīsu bumbiņas tomātu mērcē ?
ja krieviski ir slinkie tīteņi, tad latviski pieņemam tas pats.. facepalm
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liesma
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Manuprāt viss atbilst nosaukumam, tikai ir otrs šāds slinkuma tīteņu veids, kad visas šīs sastāvdaļas vnk savāra kopā
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Mārtiņš
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Garšīgi bija :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti, ļoti labi sanāca!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kamon, tauta, galvenais taču, ka garšīgi sanāk! Uztaisiet paši un tad sauciet kā gribat, kaut vai par kāpostu pankūkām :D
Un paldies autoram, tiešām gardi ;)))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
vik
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vineta
Piesienās nosaukumam tapēc ka valodnieki kulinārijā neko nejēdz, un valodnieku saitos gan jau ka nearko gudru nevar paspīdēt tāpēc arī piekasās pie burtiem!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
vik
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Jans kā tāds galma āksts visur lēkā, un visiem cenšās aizmalēt acis! Un Jans jauc forumu, kurā visi var liet ūdeni ar recepšu portālu, kurā viss ir līdz miligramiem noteikts, un mazākās zimaiņas rada citu recepti!
VO! Izdomāju.. :D speciāli priekš neaptēstiem, aprobežotiem Janiem! Ārsts tev izrakstīs recepti ar zāles sastāvdaļām, un tu aiziesi uz aptieku un sāksi filozofēt, ka tur var vairāk nātriju, penicilīnu vai citas sastāvdaļas?! :D:D:D Farmacēts vnk tevi pasūtīs ...uj!
Vot kas man besī, tad tas ir tas ka mana perfektā SLINKO TĪTEŅU recepte ir aizdirsta ar visādiem nesaturīgiem teikumie no tādiem kā Jans...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
vik
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Laura! 700g vārītu, slapju rīsu nav daudz! ;) Tās ir plus mīnus 3 blodiņas...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Taisiju jau kādu laiku atpakaļ, sanāca super garšīgi. Tikai tas rīstu daudzums 700gr ir daudz daudz par daudz. Bet tā recepte cool
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lāsma
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti laba recepte,paldie, mans puisi noleksēja pa vakaru visas 6-8 porcijas viens pats. Un par to piesiešanos man smiekli sanāca. Atceros, ceļojot pa Japānu katrā viesnīcā brokastīs bija suši un "slienkie" suši vienkārši tādi kā salāti, tā kā cilvēki mieru... :D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ieva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nosaukumam nav ne vainas, jo ta jau vini arī saucās. Tik man, piedega. Viss kas apkašā, viss piedega. Kā plovam.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
anett
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
lai iznāktu patiešām baudāmi un gardi - ilgi jāsautē..viss ātri pagatavojamais nav vairs tas...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Janis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nosaukums atbilst perfekti, un tie luņi kuri zin kā uzcept olu, un uzrakstīt debīlu komentāru, tie visi var iet dēt. Recepte laba, bet aizmirsta, un labojums- nāk no ukraiņu virtuves. Paldies
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super, visiem ļoti garšoja! Paldies, par šo recepti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tie tak ir slinkie titeni
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Marija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Garšīgi, īpaši, ja rīsu vietā paņem griķus, bet vegetu aizstāj ar maltu garšaugu maisījumu: majorāns+muskatrieksts+paprika. Liek arī nedaudz skābo krējumu. Kāpostus var ātri sasmalcināt ar kombainu, blenderi vai labu rīvi un nebaidīties no traumām. Mūsmājās šīs sauc par Kāpostu Pautiem un noēd pa tīro.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ilja
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nezinu, mana meitene man sagatavoja, es biju baigi laimigs edot tos. nezinu kas tas ir. Titeni vai lenivije golubci, man vienalga, galvenais ka garshigi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ilja
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nezinu, mana meitene man sagatavoja, es biju baigi laimigs edot tos. nezinu kas tas ir. Titeni vai lenivije golubci, man vienalga, galvenais ka garshigi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Beciņa-peciņa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāk ļoti garšīgi un saucās tiešām par slinkiem kāpostu tīteņiem, jo krievu valodā šīm ēdienam nosaukums ir ļenivije golubci.
Vēl viens variants priekš ļenivije golubci ir tad, kad visas sastāvdaļas liek katlā kārtām un sautē, kā parasto sautējumu(kāposti, gaļiņa, burkāni, rīsi utt, līdz katls piepildīts). Un lai arī visas sastāvdaļas ir vienādas visiem trim variantiem (gan klasiskajiem tīteņiem, gan abiem ļenivije golubci variantiem) garšs sanāk pilnīgi dažādas.
Autoram paldies par šo recepti.
Un tiem gudreļiem, kuri te dirš par to tīšanu - autors tulkojis nosaukumu no krievu valodas, kur tīteņi ir golubci, bet šie te ir ļenivije golubci.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ieva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Bet es saku tā,ka tik daudz garšīgu un pagatavošanā vienkāršu receptīšu kā RU portālos es citur nekur neesmu atradusi. Un kas tur slikts,ja vēlos savā atradumā padalīties ar citiem un pie reizes padarīt bagātāku LV portāliņu. Mums,latviešiem,ir asinīs viena stulba lieta - ja es kautko zinu un māku,tad nedod dievs,ka cits to uzzinās un arī to pašu mācēs un darīs. To var redzēt mūsu portāliņos,kas visi ir patukši un vienveidīgi. To nevar teikt par Ru portāliem,kur katrs ar plašu sirdi vēlas dalīties ar citiem savās prasmēs. Par to ir ŠIS stāsts.
ja kāds domā,ka es te baigi propagandēju kautko,tad atslābstiet. Vienkārši dalos savos vērojumos. Un tas nevienam nav liegts. Tā ka necenšaties mani te tagad sākt apriet. Nav vērts!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
vik
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
@Ievai 14,12,2010

Nu kad atradīsi tieši tādu recepti netā, padod ziņu! ;) Ja tu mācētu lasīt, tad pašā sākumā izlasītu ka recepte ir aizgūta, bet ne no portāliem, taka es to nesmu izdomājis. Vienkārši baigi garšīgi sanāk...

Taka šī ir mana recepšu krātuve, tad man dziļi P.D. ko kāds te domā par garumzīmēm un komatiem. Nepatīk nelasi! Bet ja godīgi, vispirms uztaisi, un tad komentē... receptes nav dzejoļi kurus var izlasīt un pēc tam ilgi un dikti garīgi smeķēt un filozōfēt kas kur par daudz un kādu vārdu vajadzēja likt..

Īsāk sakot... nosaukums ir tāds un tāds arī paliks. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
vik
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
priekš lohiem slinkums logoties...

@Viktoram 14.12.2010

Ja jabūt sakaram, tad kāds sakars ir asiņainajai Mērijai ar tomātu sulu un šņabi??? Ja atbildēsi, tad manās acīs dabūsi 1+ punktu, ja nē, tad tā arī paliksi loha statusā! :)

Kā jau agrāk teicu - lai kautvai saucās - zirgāboli tomātu mērces marinādē.. garša no tā nemainās!

Runājot par kāpsotu kombainēšanu. Neesmu mēģinājis, bet varētu būt ka kombainēšana izsitīs kāpostu sulu un vēlāk būs grūti saformēt bumbuļus... neesmu pārliecināts, bet tā varētu būt! Bet ja kādam ir canāsis, tad ok! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ieva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nu sviests! Ko var kasīties! Visi baigie nacionālisti gadījušies - ja recepte no RU portāla,tad neēdīs,vai? Īsti labi pagatavoti tīteņi garšo visiem. Un Latvijā šo ēdienu gatavo jau sen. Un vai kāds tai brīdī iedomājas,ka īstenībā tas ir sens slāvu tautu ēdiens un tiešā tulkojumā saucas ''balodīši''. Nu un ko tagad? Aizliegsim šo gardo ēdienu Latvijā ar Ministru Kabineta Likumu?
Viktoram par receptīti - MILZĪGS paldies. Es kāpostiņus blenderī sasmalcināju. Ļoti gardi sanāca.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
aija pri
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ta jau tos kaapostus var izlaist caur kombainam un buus supersiiki un superaatri
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Ruta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nosaukums tads jo titenjos ir gan kaposts gan malta galja gan risi nu burtiski viss kas ir titenjos bet to tikai netin bet sajauc kopa un viss superiga recepte bildes viss izskatijas tik apetetligi ka nolemu pameginat nu redzesim kas sanaks
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Linda Mapp
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par brinishkigo recepti un idealajam fotografijam!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Ligita Ivanova
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti garsigi! Superigi sanaca. Visiem loti garsoja! Sii recepte bus musu edienkartee biezak!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
aija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vēl viens variants "slinkajiem tīteņiem", paldies Viktoram, ir labs.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
linda vitolina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
p.s gatavosanas laiks gan neaiznem tik daudz laika,to var izdariit daudz aatraak,turklaat jaasautee nav tik ilgi!Nosaukums nav iistais tiesaam,bet recepte laba!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
linda vitolina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
uztaisiiju,sanaaca,bet taisiiju pa savam pievienojot savas ideja...vispaar proporcijas bija nepieciesamas krietni mazaakas,ja vien netaisiitu veselai armijai:) bet paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lilita Juhno
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Komentārus parasti par šādām tēmām nerakstu, bet šoreiz Viktoram netaisnīgi uzbrukts. Interesanta recepte, pamēģināšu.... Ko tad jūs tā visi slēpjaties, komentētāji?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Raimonds
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super gardi man sanāca! Pusdienas ģimenei bija pa pirmo - klāt piedevās vēl pievienoju vārītus jaunos kartupeļus!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
INCA
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Hei! Paldies par receptīti! Traki smuki - viss tā pa solītim un vēl bildītes! Man ļoti garšo tītenīši,bet šādā izpildījumā vēl neesmu gatavojusi. Noteikti pamēģināšu! Un neņem pierē,ko te kāds nesaprotami murmuļo. Ir jāšaubās,vai pats maz saprot,ko grib pateikt. Lai veicās!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes