Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Jūras velns franču gaumē

Jūras velns franču gaumē

FOTO: Salas Zivis

Kolekcijas: Veģetārās
Paldies, Tomam par iesūtīto foto!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 g jūras velna astes gabala bez ādas
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 4 šarlotes sīpoli
  • 4 tomāti
  • 2 paprikas
  • 2 baklažāni
  • 2 cukini
  • 2 zariņi timiāna
  • 2 zariņi bazilika
  • 4 ēd. k. miltu
  • 1 citrons
  • 8 ēd. k. olīveļļas
  • Melnie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Jūras velna gabalus noskalo, nosusina un izgriež mugurkaulu.
  2. Nomizo ķiplokus, 2 daiviņas pārgriež un iedur zivs gabalos.
  3. Jūras velna gabalus apslaka ar citronu sulu, pievieno sāli un piparus, apsedz un noliek vēsumā.
  4. Šalotes nomizo un kopā ar atlikušajiem ķiplokiem sīki sagriež. Baklažāniem nogriež kātiņus un mizu, augli sagriež gabaliņos. Cukini nogriež kātiņu un ziedaizmetni, sagriež kubiņos. Tomātam novelk miziņu un smalki sagriež.
  5. Uzkarsē olīveļļu un apcep sīpolus un ķiplokus, pievieno kubiņos sagrieztu papriku, baklažānus, visu sautē 2 min. Tad pievieno tomātus, cukini, sāli, piparus un zaļumus, visu sautē 6 min.
  6. Atsevišķi apcep miltos apviļātus zivs gabalus.
  7. Cepamtraukā saliek dārzeņus, pa virsu liek zivi un cep 15 min., 180°C. Pasniedz ar franču maizi.
  8. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā brunete ar riekstiem un augļiem

Saldā brunete ar riekstiem un augļiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas