Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Vafeles, vācu recepte

Vafeles, vācu recepte

FOTO: PantherMedia/ScanPix

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 olu baltumi
  • 250 g sviesta vai margarīna
  • 100 g cukura
  • 1 pac. vaniļas cukura
  • 4 olu dzeltenumi
  • 175 g kviešu miltu
  • 75 g kartupeļu cietes
  • 2 tējk. cepamā pulvera
  • 200 g saldā krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sakuļ stingri olu baltumus.
  2. Sviestu sakuļ, pamazām pievienojot cukuru un vaniļas cukuru, kuļ kamēr masa dubultojusies tilpumā, kuļot pievieno pa vienam olu dzeltenumus, iejauc miltus, cieti, sajauktus ar cepamo pulveri pārmaiņus ar saldo krējumu. Ērti putošanu veikt ar elektrisko putotāju.
  3. Uz sakarsētas vafeļpannas liek ~2 ēd. k. mīklas, cep zeltaini brūnas, atdzesē. Var pārkaisīt ar pūdercukuru.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas