Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Meksikāņu čilli zupa

Meksikāņu čilli zupa

FOTO: Gunta

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 0.5 kg liellopu maltās gaļas
  • 240 g konservētu tomātu savā sulā (gabaliņos, bez mizas)
  • 240 g konservētu sarkano pupiņu
  • 2 -3 daiviņas ķiploka
  • Sarkanais sīpols
  • 2 ēd. k. tomātu pastas
  • 0.5 tējk. kumina
  • 0.5 tējk. malta koriandra
  • Liellopu gaļas buljona kubiņš
  • Sāls – pēc garšas
  • Augu eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Katliņā ielej augu eļļu, uzkarsē un apcep sasmalcinātu ķiploku un sīpolu, pieber kuminu un koriandru.
  2. Liek klāt malto gaļu, apcep, pievieno tomātu pastu, samaisa, turpina cept ~3-5 min.
  3. Pievieno tomātus, ūdeni, uzvāra, pieliek buljona kubiņu, sāli. Vāra 5-10 min.
  4. Beigās pieliek pupiņas, uzvāra.
  5. Pasniedzot pārkaisa zaļumiem.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Veģetārais pupiņu kotletes burgers

Veģetārais pupiņu kotletes burgers

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas