Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Meksikāņu čilli zupa

Meksikāņu čilli zupa

FOTO: Shutterstock.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 800 g konservētu tomātu savā sulā (gabaliņos, bez mizas)
  • 240 g konservētu sarkano pupiņu
  • 2 -3 daiviņas ķiploka
  • Sarkanais sīpols
  • 2 ēd. k. tomātu pastas
  • 0.5 tējk. kumina
  • 0.5 tējk. malta koriandra
  • Liellopu gaļas buljona kubiņš
  • Sāls – pēc garšas
  • Augu eļļa
  • Pasniegšanai
  • Avokado, zaļumi, konservēta kukurūza, laims, kazas siers
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Katliņā ielej augu eļļu, uzkarsē un apcep sasmalcinātu ķiploku un sīpolu, pieber kuminu un koriandru.
  2. Pievieno tomātu pastu, samaisa, turpina cept ~3-5 min.
  3. Pievieno sablendētus tomātus, ūdeni, uzvāra, pieliek buljona kubiņu, sāli. Vāra 5-10 min.
  4. Beigās pieliek pupiņas, uzvāra.
  5. Pasniedzot var pārkaisīt ar zaļumiem, konservētu kukurūzu, avokado kubiņiem un sadrupinātu sieru - pēc izvēles.
  6. Labu apetīti!
    Labu apetīti!

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sāļā torte "Misters Kabacis"

Sāļā torte "Misters Kabacis"

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas