Komentāri
10
Jaunākie
Vecākie
Kàda vista tur ìsti jàgatavo - Kekavas kà sastàvdalàs vai Bauskas kà bildè? :)
Vērtējums
Atbildēt
Kā taisa Moldāvu mērci KUMOS. Ja kāds zina ļoti gribas pagatavot.
Vērtējums
Atbildēt
Loti vienkārši, ātri un ļoti garšīgi! Liku klāt vistai 2x vairāk dārzeņu :) Garšoja arī bērniem! :)
Vērtējums
Atbildēt
Super garshiigi! pat viiram garshoja - un taa piegarshinja ir fantastiska! Njeemu divas meerciites viena maksaaja 1,05 Ls ...diezgan padaargi jau sanaak - bet garshas kaarpinjas bij sajusmaa!
Vērtējums
Atbildēt
Garsigi! Klat pieliku vel saldo cilli merci!
Vērtējums
Atbildēt
Ieteikums rīsus var gatavot arī šādi - izvāra katliņā VALDO Basmati rīsus, kad gatavi izņem no katliņa un tajā ielej eļlu, uzsilda, tikmēr sakuļ olu blodiņā un to lej sakarsētā eļlā iekšā apmaisa līdz ola paliek irdena un ber klāt rīsus visu samaisa un gatavs.
Ja grib var pievienot arī zaļos zirnīšus, kukurūzu, papirku tik tad to apcem eļlā pirms olas ieliešanas.
Ja grib var pievienot arī zaļos zirnīšus, kukurūzu, papirku tik tad to apcem eļlā pirms olas ieliešanas.
Vērtējums
Atbildēt
Tikko pagatavoju un ir labi, tik man nesanāca tik tumša tā mērce kā tev bildē. Liku vienu paciņu mērces
Vērtējums
Atbildēt
Zuze tā ir mērce!!! Nav nekādas austeres! Un tās mazās mērču paciņas nemaksā dārgi!
Vērtējums
Atbildēt
d dd :)kaut kaa nesapratu. Vai austeres seit domatas kaa gliemezausteres??? Ja taa, tad kaa gan austeres var maksat tik leti???
Vērtējums
Atbildēt
eediens tieshaam sanaaca gards! :) un galvenais ka leeti!
Vērtējums
Atbildēt