Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
10
Jaunākie Vecākie
A
Agrita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kàda vista tur ìsti jàgatavo - Kekavas kà sastàvdalàs vai Bauskas kà bildè? :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Juris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kā taisa Moldāvu mērci KUMOS. Ja kāds zina ļoti gribas pagatavot.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti vienkārši, ātri un ļoti garšīgi! Liku klāt vistai 2x vairāk dārzeņu :) Garšoja arī bērniem! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jete
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super garshiigi! pat viiram garshoja - un taa piegarshinja ir fantastiska! Njeemu divas meerciites viena maksaaja 1,05 Ls ...diezgan padaargi jau sanaak - bet garshas kaarpinjas bij sajusmaa!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Garsigi! Klat pieliku vel saldo cilli merci!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
b
baiba
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ieteikums rīsus var gatavot arī šādi - izvāra katliņā VALDO Basmati rīsus, kad gatavi izņem no katliņa un tajā ielej eļlu, uzsilda, tikmēr sakuļ olu blodiņā un to lej sakarsētā eļlā iekšā apmaisa līdz ola paliek irdena un ber klāt rīsus visu samaisa un gatavs.
Ja grib var pievienot arī zaļos zirnīšus, kukurūzu, papirku tik tad to apcem eļlā pirms olas ieliešanas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
b
baiba
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tikko pagatavoju un ir labi, tik man nesanāca tik tumša tā mērce kā tev bildē. Liku vienu paciņu mērces
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
ali
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Zuze tā ir mērce!!! Nav nekādas austeres! Un tās mazās mērču paciņas nemaksā dārgi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
z
zuze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
d dd :)kaut kaa nesapratu. Vai austeres seit domatas kaa gliemezausteres??? Ja taa, tad kaa gan austeres var maksat tik leti???
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
j
janis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
eediens tieshaam sanaaca gards! :) un galvenais ka leeti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes