Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
4
Jaunākie Vecākie
Profila foto
Anita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es taisu ar baltumiem un noteikti ar putukrējumu. Vienreiz taisīju bez putukrējuma , nebija garšīgi. No vieniem dzeltenumiem vispār nesaprotu kas var būt par tiramisu. Baltumi noteikti paceļ visu krēmu tādu biezu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
aiva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es pagatavojuso kuku
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
aiva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
cik viegli
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
g
gunta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Esmu izmeeginaajusi abus variantus, kad tiramisu liek klāt olu baltumus un kad gatavo bez olu baltumiem, man škiet labāks ir tiramisu bez pievienotiem olu baltumiem. Protams, pēc tam jāizdomā, kur tos baltumus realizēt:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Deserti

Jaunākās receptes