Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Gardais tiramisu

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g maskarpone siera
  • 4 olas
  • 1 /2 glāzi pūdercukura
  • 2 ēdamk. konjaka
  • 200 ml stipras kafijas
  • Biskvīts vai 1 paciņa cepumu "Dāmu pirkstiņi"
  • 2 ēdamk. kakao
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Atdalām olas dzeltenumus no baltumiem. Dzeltenumus kuļam ar pūdercukuru līdz tas nekļūst balts.
    Atdalām olas dzeltenumus no baltumiem. Dzeltenumus kuļam ar...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  2. Maskarpones sieru [jābūt siltam kā istabas temperatūra] spaidam līdz viendabīgai masai un pieliekam klāt olu dzeltenumiem. Atsevišķi kuļam olu baltumus un uzmanīgi baltumus iemaisam maskarpones un dzeltenumu masā.
    Maskarpones sieru [jābūt siltam kā istabas temperatūra] spai...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  3. Tālāk ņemam formu un nedaudz apakšu apsmērējam ar iegūto krēmu vienmērīgā kārtā. Cepumus[manā gadijumā] pa vienam apmērcē kafijā un konjakā un liekam formiņās pa virsu krēmam. Kad cepumi izlikti vienā plaknē atkal apsmērējam cepumus ar krēmu. Un atkal cepumus mērcējam un liekam un tad atkal apsmērējam ar krēmu un apberam ar kakao.
    Tālāk ņemam formu un nedaudz apakšu apsmērējam ar iegūto krē...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  4. Liekam uz 5 stundām ledusskapī un iznāk ļoti gards deserts!
    Liekam uz 5 stundām ledusskapī un iznāk ļoti gards deserts!

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Seleriju un vistas filejas karbonādes

Seleriju un vistas filejas karbonādes

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 29. septembris 11:47 29.09 11:47
Konkurss ⟩ Vai vari atbildēt uz visiem jautājumiem pareizi un saukt sevi par diženu sēņotāju?
Izpildi testu un laimē "Lielo Latvijas sēņu grāmatu"

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas