Gardais tiramisu

2010. gada 28. februāris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
45 min
1. Atdalām olas dzeltenumus no baltumiem. Dzeltenumus kuļam ar pūdercukuru līdz tas nekļūst balts.
Foto: Receptes.lv
2. Maskarpones sieru [jābūt siltam kā istabas temperatūra] spaidam līdz viendabīgai masai un pieliekam klāt olu dzeltenumiem. Atsevišķi kuļam olu baltumus un uzmanīgi baltumus iemaisam maskarpones un dzeltenumu masā.
Foto: Receptes.lv
3. Tālāk ņemam formu un nedaudz apakšu apsmērējam ar iegūto krēmu vienmērīgā kārtā. Cepumus[manā gadijumā] pa vienam apmērcē kafijā un konjakā un liekam formiņās pa virsu krēmam. Kad cepumi izlikti vienā plaknē atkal apsmērējam cepumus ar krēmu. Un atkal cepumus mērcējam un liekam un tad atkal apsmērējam ar krēmu un apberam ar kakao.
Foto: Receptes.lv
4. Liekam uz 5 stundām ledusskapī un iznāk ļoti gards deserts!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu