Itāliešu kotletes

Sastāvdaļas

  • 1 kg vērša gaļas
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 1 pētersīlis
  • 1 selerija
  • 2 -3ēd.k. rīvmaizes
  • ½glāzes sk.krējuma
  • 2 -3 pipari
  • 2 karotes tauku
  • ½ citrona culas
  • 2 krustnagliņas
  • Sāls
  • ½l ūdens
  • 1 ēd.k. miltu

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu samaļ, izdauza, izveido kotletes formā, apcep taukos brūnas, saliek kārtām ar saknēm, pārlej ar verdošu ūdeni un sutina uz lēnas uguns pusmīkstas. Tad kotletes izņem, šķidrumu izkāš, pieliek miltus, citronu sulu, krējumu, smalki saberztas krustnagliņas, ieliek gaļu un sutina, līdz tā gatava.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi