Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
6
Jaunākie Vecākie
T
Toomrik
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāca jau dikti gardi patiesībā, tikai apakšu pie folijas biki pierāva. Nācās kasīt nost. Es iespraudu gaļā arī pāris kadiķogas.
Un vēl nesapratu kamdēļ uz cepeškrāsns bija jāliek ūdens. Šis pat neuzsila. Pēcāk vienkārši izlēju ārā...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
N
Nauris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāca ļoti labs, tikai laikam foliju pa daudz uzliku, beigās bez viņa kkādas 30 min vēl taisīju!! 10 +++
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies,tiešām garšīgi! es klāt liku vēl no garšvielām un zaļumiem-taču tā protams ir gaumes lieta! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zane Vītola
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
cik grādos jāliek cepetis???
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nu 20 nee bet 15 min pagatavot tas ir tā ka nejau cepas 20 min bet jjāgatavo 20 min :) Aizmirsu pierakstīt ka jācep ir 2 vismaz stundas bet man sanaak parasti ar 2 ar puss stundaam :) SORY... :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jānis Grende
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recepte laba, tradicionāla, tikai ar pagatavošanas laiku būsi aizšāvis greizi :) vismaz 2 stundas, nevis 20 min :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes