Komentāri
6
Jaunākie
Vecākie
Sanāca jau dikti gardi patiesībā, tikai apakšu pie folijas biki pierāva. Nācās kasīt nost. Es iespraudu gaļā arī pāris kadiķogas.
Un vēl nesapratu kamdēļ uz cepeškrāsns bija jāliek ūdens. Šis pat neuzsila. Pēcāk vienkārši izlēju ārā...
Un vēl nesapratu kamdēļ uz cepeškrāsns bija jāliek ūdens. Šis pat neuzsila. Pēcāk vienkārši izlēju ārā...
Vērtējums
Atbildēt
Sanāca ļoti labs, tikai laikam foliju pa daudz uzliku, beigās bez viņa kkādas 30 min vēl taisīju!! 10 +++
Vērtējums
Atbildēt
Paldies,tiešām garšīgi! es klāt liku vēl no garšvielām un zaļumiem-taču tā protams ir gaumes lieta! :)
Vērtējums
Atbildēt
cik grādos jāliek cepetis???
Vērtējums
Atbildēt
Nu 20 nee bet 15 min pagatavot tas ir tā ka nejau cepas 20 min bet jjāgatavo 20 min :) Aizmirsu pierakstīt ka jācep ir 2 vismaz stundas bet man sanaak parasti ar 2 ar puss stundaam :) SORY... :)
Vērtējums
Atbildēt
Recepte laba, tradicionāla, tikai ar pagatavošanas laiku būsi aizšāvis greizi :) vismaz 2 stundas, nevis 20 min :)
Vērtējums
Atbildēt