Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļas cepetis ar ķiplokiem

Cūkgaļas cepetis ar ķiplokiem

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg cūkas šķiņka vai karbonādes gabala
  • Sāls
  • Pipari
  • Garšvielu maisījums cūkgaļai
  • Ķiploka daiviņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Cūkgaļas gabalu, nomazgā, nosusina.
  2. Ķiploka daiviņas sagriež nelielos gabaliņos un sadursta gaļā.
  3. Gaļu apsāla, appiparo, apkaisa ar piedevu cūkgaļai.
  4. Rūpīgi satin biezā folija kārtā, tā, lai nekur nevarētu iztecēt sula.
  5. Folijā ietīto gaļu liek cepešpannā, kurā ir nedaudz ieliets ūdens. Cep apmēram 1 stundu, lielāku gabalu - pusotru stundu. Tad izņem no cepeškrāns, uzmanīgi attin foliju, ar asu nazi iedur gaļā, ja iztek caurspīdīga sula un gaļa ir mīksta, tad noņem foliju un cepeti vēlreiz liek cepeškrāsnī uz 10 minūtēm, lai apbrūninās.

    Cepetis ir gards gan silts gan auksts.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas