Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Franču šokolādes kūka

Franču šokolādes kūka

FOTO: Toms Strods

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kūkai:
  • 200 g tumšās šokolādes
  • 200 g margarīna vai sviesta
  • 3 olas
  • 200 g cukura
  • 200 g kviešu miltu
  • Glazūrai:
  • 25 g margarīna vai sviesta
  • 100 g saldā krējuma
  • 150 g tumšās šokolādes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sagatavo sastāvdaļas.
    Sagatavo sastāvdaļas.

    FOTO: Toms Strods

  2. Šokolādi un taukvielas katliņā uz lēnas uguns izkausē.
    Šokolādi un taukvielas katliņā uz lēnas uguns izkausē.

    FOTO: Toms Strods

  3. Olas un cukuru saputo, pievieno miltus, šokolādi.
    Olas un cukuru saputo, pievieno miltus, šokolādi.

    FOTO: Toms Strods

  4. Mīklu lej ieziestā veidnē, diametrs ~ 26 cm
  5. Kūku cep 175 *C ~ 30 minūtes, pēc tam atdzesēt.
    Kūku cep 175 *C ~ 30 minūtes, pēc tam atdzesēt.

    FOTO: Toms Strods

  6. Uz lēnas uguns izkausē glazūrai taukvielas, krējumu, šokolādi samaisa viendabīgā masā, atdzesē.
  7. Ar glazūru apziež kūku, liek vēsumā. Ledusskapī var glabāt aptuveni nedēļu.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas