Ķirbju zupa ar niedru cukuru

Sastāvdaļas

  • 600 g ķirbja
  • 50 g sviesta vai margarīna
  • 1 ēd. kar. Dansukker niedru cukura „Demerara”
  • 3 /4 l piena
  • 1 /2 tējk. muskatrieksta
  • 1 saspiesta ķiploka daiviņa
  • 1 tējk. sāls
  • 1 /2 tējk. piparu

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež ķirbi mazos gabalos. Izkausē katlā taukvielas un viegli apbrūnina ķirbja gabalus. Pievieno niedru cukuru, ļauj tam izkust. Maisot pievieno pienu. Pievieno ķiploku, muskatriekstu, sāli un piparus. Ļauj vārīties zem vāka 20 minūtes. Samaisa zupu ar mikseri vai izberž caur sietu. Pagaršo un, ja nepieciešams, pievieno garšvielas. Zupu pasniedz siltu kopā ar maizi.
    Sagriež ķirbi mazos gabalos. Izkausē katlā taukvielas un vie...

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi