Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
10
Jaunākie Vecākie
M
Maija Tabakova
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik litri ievārījuma sanāk no šīs receptes? Kāds ir mēģinājis pievienot kanēli un/vai krustnagliņas ziemīgākai piegaršai?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
r
rudā
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es nekad neleju klāt ūdeni, bet ļauju atsuloties pašiem augļiem vai ogām
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sandra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti! Ļoti garšīgs ievārījums. Izmantoju rudens ābolus, apelsīna miziņu un mīkstumu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
a kur liek to apelsinu sulu 2l?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
vēsma
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
viereizīga recepte,
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
inga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
marika - vai ievārījumu vajag pasterizēt????pirmo reizi ko tādu dzirdu, ar ievārījuma cukuru labi arī glabājas istabā....
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
inara
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ilga ir pārpratusi - 2 apelsīni nevis 2 kg.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vai 2kg ābolu + 2kg apelsīnu pietiks ar 1kg cukura?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
evii
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tici man - nevajag ne avīzes, ne segas! :) karstu saliec burciņās, aizvāko un VISS! :) Stāvēs ne vienu ziemu vien! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
marika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garda! Bet apelsīna mīkstumu arī jāliek! :) Bet ja nav pagraba un sanāk glabāt siltākā vietā: iepildu karstu , tūlīt aizskrūvēju un uz kādām pāris stundām ietinu avīzēs un segās! (Var stāvēt arī visu nakti.) Tā sanāk pasterizācijas aizvietošana.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes