Komentāri
10
Jaunākie
Vecākie
Cik litri ievārījuma sanāk no šīs receptes? Kāds ir mēģinājis pievienot kanēli un/vai krustnagliņas ziemīgākai piegaršai?
Vērtējums
Atbildēt
es nekad neleju klāt ūdeni, bet ļauju atsuloties pašiem augļiem vai ogām
Vērtējums
Atbildēt
Paldies par recepti! Ļoti garšīgs ievārījums. Izmantoju rudens ābolus, apelsīna miziņu un mīkstumu.
Vērtējums
Atbildēt
a kur liek to apelsinu sulu 2l?
Vērtējums
Atbildēt
viereizīga recepte,
Vērtējums
Atbildēt
marika - vai ievārījumu vajag pasterizēt????pirmo reizi ko tādu dzirdu, ar ievārījuma cukuru labi arī glabājas istabā....
Vērtējums
Atbildēt
Ilga ir pārpratusi - 2 apelsīni nevis 2 kg.
Vērtējums
Atbildēt
Vai 2kg ābolu + 2kg apelsīnu pietiks ar 1kg cukura?
Vērtējums
Atbildēt
tici man - nevajag ne avīzes, ne segas! :) karstu saliec burciņās, aizvāko un VISS! :) Stāvēs ne vienu ziemu vien! :)
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti garda! Bet apelsīna mīkstumu arī jāliek! :) Bet ja nav pagraba un sanāk glabāt siltākā vietā: iepildu karstu , tūlīt aizskrūvēju un uz kādām pāris stundām ietinu avīzēs un segās! (Var stāvēt arī visu nakti.) Tā sanāk pasterizācijas aizvietošana.
Vērtējums
Atbildēt