Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Ābolu - apelsīnu ievārījums

Ābolu - apelsīnu ievārījums

FOTO: Ilze Lipska

Kolekcijas: Fotoreceptes
Ābolu ievārījums ir fantastisks pats par sevi! Mums ģimenē garšo visi ievārījumi, kur vien ābols klāt!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg ābolu
  • 2 apelsīni
  • 1 kg ievārījuma cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Ābolus nomizo un sagriež.
    Ābolus nomizo un sagriež.

    FOTO: Ilze Lipska

  2. Klāt pierīvē apelsīna miziņu, un var arī pašu apelsīnu (bet mums no apelsīna procesa gaitā nekas nepalika pāri, bērnam ļoti garšoja).
    Klāt pierīvē apelsīna miziņu, un var arī pašu apelsīnu (bet...

    FOTO: Ilze Lipska

  3. Vārīsim divus ievārījumus vienlaicīgi - vienā katliņā - āboli ar apelsīniem, otrā - āboli ar apelsīniem un kanēli. (tas tāpēc, ka es mājās esmu vienīgā, kurai garšo kanēlis, ja garšo visiem, tad iesaku pielikt nedaudz kanēli visam klāt).
    Vārīsim divus ievārījumus vienlaicīgi - vienā katliņā - ābol...

    FOTO: Ilze Lipska

  4. Ielej katliņos nedaudz ūdens, uzber cukuru, un liek vārīties.
    Ielej katliņos nedaudz ūdens, uzber cukuru, un liek vārīties...

    FOTO: Ilze Lipska

  5. Regulāri apmaisot, vāra, līdz ievārījums gatavs -kad pilīti uzpilina uz šķīvja, tā nenotek.
  6. Tad pilda burciņās, kas iepriekš ar karstu ūdeni izmazgātas.
  7. Kad ievārījums atdzisis, aizskrūvē, un nes uz pagrabu.
  8. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA