Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Šokolādes deserts

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g putukrējuma
  • 2 paciņas cepumu "Selga"
  • 3 ēdamkarotes piena
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • Ēdamkarote kakao
  • Tējkarote želantīna
  • Vaniļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Želantīnu pārlej ar aukstu ūdeni un uzbriedina. Kamēr želantīns uzbriest, salauž cepumus mazos gabaliņos. Želantīnu izkausē. Samaisa kopā cukuru, kakao un pārlej ar verdošu pienu. Pievieno želantīnu. Saputo putukrējumu, pievieno vaniļu. Putukrējumā iemaisa atdzisušu kakao masu un salauztos cepumus. Pilda mazos trauciņos un liek ledusskapī atdzist. Var pasniegt ar mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķiršu tarte

Ķiršu tarte

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas