Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
8
Jaunākie Vecākie
N
No Valensijas
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es nevienu nevélos aizskart, bet shai receptei neká kopíga ar paellu nav, ja nu vieniigi panna.
Sho recepti droshi var saukt par vienkárshu rísu édienu.
Neko un nekad cepeshkrásni necep un paellas pagatavoshanas laiks ir aptuveni 2 stundas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Arturs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Grūti pateikt. Zinu tikai, kur nopirkt, bet tas jau minēts komentāros.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Panna...kur tādu ailienēt-izīrēt...hhh...rīt nepieciešams...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Atvars
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man jau šķiet, ka ja nevārītus rīsus iebērs karstā eļļa tie paliks cieti kā akmens
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Artūrs Dedzus
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Rīgā var nopirkt veikalā Gemoss.
Tas ir pie Mūkusalas apļa, virzienā uz Bausku, blakus Statoil.

Paeljai labāk apaļgraudu rīsi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
DiSi
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kur var dabūt tādu pannu? Vai Rīgā var nopirkt? Kādus rīsus jāliek klāt?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Roberts
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Aleksandr, atslābsti.
Šī ir ļoti laba paellas recepte.
Palasi aprakstu - vistu var izmantot kā truša aizvietotāju, kā arī - kāpēc Tu domā, ka ēdiena iekrāsošana ar safrānu tiek aizmirsta???? Receptē skaidri un gaiši rakstīts, ka safrāns tiek pievienots!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aleksandrs Kusnarevs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sai Paellai nav diez ko daudz liidziibas ar IISTO Valencijas paellu. Piedoshanu, bet to gatavo savaadaak, saakot ar apceptaam vistinaam un beidzot ar apmaisiishanu, ko Valencijas paeellai nedara praktiski nekad un tiek aizmirsta eediena iekraasoshana ar saarto kraasvielu!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes