Šajā izpildījumā būtu ļoti, ļoti tuvu Valensijas Falle svētku variantam.
Bet vēlvienreiz - pat Spānijā dažādos reģionos paeljas receptes ir ar dažādām niansēm, domāju, ka tas ir tikai normāli, ja cilvēks Latvijā pielāgo recepti savam variantam un iespējām!
Un ja pavisam plaši skatamies - kas ir paelja? Ēdiens kas gatavots paeljas pannā un nosaukts pannas vārdā, tātad, iespējams, ka simtiem gadu atpakaļ vispār visa lielā ģimene sanāca vienkārši kopā un pannā tika likts, kas vien ķēķī bija - medījumu gaļa, zivis un citas jūras veltes, vistas gaļa, dārzeņi, rīsi utt., kā rezultātā radās paelja, ko pazīstam tagad.
Bet vēlvienreiz - pat Spānijā dažādos reģionos paeljas receptes ir ar dažādām niansēm, domāju, ka tas ir tikai normāli, ja cilvēks Latvijā pielāgo recepti savam variantam un iespējām!
Un ja pavisam plaši skatamies - kas ir paelja? Ēdiens kas gatavots paeljas pannā un nosaukts pannas vārdā, tātad, iespējams, ka simtiem gadu atpakaļ vispār visa lielā ģimene sanāca vienkārši kopā un pannā tika likts, kas vien ķēķī bija - medījumu gaļa, zivis un citas jūras veltes, vistas gaļa, dārzeņi, rīsi utt., kā rezultātā radās paelja, ko pazīstam tagad.