-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konservējumi
-
>
Ābolu biezenis ar banānu un kanēli
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
6 mazi āboli
-
1 paliels banāns
-
2 ēd. k. salda sīrupa (pēc izvēles)
-
1 šķipsna/s kanēļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
25 min.
-
Ābolus sagriež katru četrās daļās un ievieto caurdurī, kuru liek virs katliņa ar vārošu ūdeni , kas joprojām vārās.
-
Pārlej ābolus ar sīrupu, pārkaisa ar kanēli un uzliek vāku caurdurim, tvaicē āblus, līdz tie kļuvuši ļoti mīksti .
-
Mīkstos ābolus ieveto blenderī, pievieno banānu un sablendē. Ļoti garšīgi.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs