Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Ābolu biezenis ar banānu un kanēli

Ābolu biezenis ar banānu un kanēli

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 6 mazi āboli
  • 1 paliels banāns
  • 2 ēd. k. salda sīrupa (pēc izvēles)
  • 1 šķipsna/s kanēļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Ābolus sagriež katru četrās daļās un ievieto caurdurī, kuru liek virs katliņa ar vārošu ūdeni , kas joprojām vārās.
  2. Pārlej ābolus ar sīrupu, pārkaisa ar kanēli un uzliek vāku caurdurim, tvaicē āblus, līdz tie kļuvuši ļoti mīksti .

  3. Mīkstos ābolus ieveto blenderī, pievieno banānu un sablendē. Ļoti garšīgi.

    Labu apetīti!
    Mīkstos ābolus ieveto blenderī, pievieno banānu un sablendē....

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas