Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Vistas buljons (vieglais)

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 sīpoli
  • 1 burkāns
  • 2 selerijas saknes
  • 1 kg vistas gaļas
  • 8 melno piparu graudiņi
  • 2 lauru lapas
  • Pētersīļu zaļumi
  • 1 l ūdens
  • Sāls vai multigaršvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

200 min.
  1. Sīpolus, burkānus, selerija saknes nomizo un sagriež lielos gabalos. Vistu liek ūdenī, uzvāra un noputo. Tad pieveino pārējās sastāvdaļas, uzliek vāku un uz lēnas uguns vāra 3 stundas.
  2. Zupu nolej sietā, gaļu var izmantot citiem ēdieniem. Buljonu atdzesē, noņem virspusē sakrājušos taukus. Buljonu izmanto citu ēdienu pagatavošanai vai pasniedz karstu.
  3. Labu ēstgribu!
    Labu ēstgribu!

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas