Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
2
Jaunākie Vecākie
:
:)
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tāpēc, lai būtu buljonam garša. Ja grib ātrāk un labāk, tad vistas gabaliņi ir jāapcep pirms likšanas katlā. Buljons būs stiprāks un arī ātrāk gatavs.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kāpēc buljons tik ilgi - 3 stundas - jāvāra?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Zupas

Jaunākās receptes