Vasaras kūka

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 1.5 glāzes cukurs
  • 1.5 glāzes kefīrs
  • 4 glāzes milti
  • Naža gals soda
  • Zemenes (pēc vēlmēm un iespējām var izvēlēties citas ogas, augļus)
  • Cukurs masas pārkaisīšanai (daudzums pēc izvēles)
  • Ola, cukurs, krējums, kanēlis pārliešanai (daudzums pēc izvēles)

Pagatavošana

20 min.
  1. Kārtīgi saputo 4 olas ar 1,5 glāzi cukura, pielej kefīru, pieber miltus un sodu, visu sakuļ. Lej ietaukotā pannā. Virsū liek zemenes ( šī sastāvdaļa maināma - der arī citas ogas, āboli u.c.) Pārkaisa ar cukuru - daudzums, cik saldu vēlas.
  2. Cep, kad gatava pārlej ar olas, krējuma, cukura, kanēļa masu! Vēl nedaudz pacep.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi