Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biskvīta - zemeņu kūka

Biskvīta - zemeņu kūka

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Biskvītam:
  • 200 g miltu
  • 1 paciņa cepampulvera
  • 1 bundžiņa iebiezinātā piena ar cukuru
  • 2 olas
  • Pildījumam:
  • 0.5 kg zemeņu
  • 0.5 kg skābā krējuma
  • 150 g pūdercukura
  • 1 paciņa vanilīna cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Biskvīta sastāvdaļas sajauc līdz izveidojas viendabīga masa. Ielej ietaukotā biskvīta veidnē.
  2. Cep 180 grādos 20-30 minūtes. Kad biskvīts atdzisis, to pārgriežuz pusēm
  3. Pildījumam: Skābo krējumu sajauc ar vanelīnu un pūdercukuru. Zemenes sagriež gabaliņos. Sadala uz pusēm gan zemenes, gan sajaukto krējuma masu.
  4. Vienai buskvīta daļai pa virsu lej vienu pusi krējuma masas un izkārto zemeņu daļu. Liek otru biskvīta kārtu un atkal lej atlikušo krēmuma masu un izkārto zemenes.

    Lai labi garšo!
    Vienai buskvīta daļai pa virsu lej vienu pusi krējuma masas...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas