Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Karbonādes tūtiņas

2005. gada 28. aprīlis
Foto: Kristīne
Pagatavošana
60 min
1. sākot darbu nomazgā rokas, tad paņem karbonādi sagriež sķēlēs, tad uz katras šķēles uzskaisa garšvielas uz saklapē plānas. Tadpaņem malto gaļu pieliek ķiplokus, sīpolus un garšvielas, pēc tam olu un miltus visu samīca viendabīgā masā. Tad ņem īzklapētāsa kabonādes gabaliņus un liek iekšā malto gaļu, tā lai maltā gaļa būtu kā pildījums un karbonāde būtu aptīta maltai gaļai apkārt, tad ņem diegu un aptin apkārt, lai tie vāroties neizjuktu. Tad kad tie ir aptīti tos liek uz uzkarsētas pannas un apcep, tad liek katlā, kur vārās ūdens sīpils apcepts, laurulapa, ķiploks un garšvielas, vāra kamēr ir gatavi.
Uz augšu