Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
8
Jaunākie Vecākie
s
sipols
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
loti labs medus
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sintija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
varot uz uguns ik pa laikam jānonem putas, ja tas tiek darits, tad medu var glabat visu cauru gadu. kad sirupam sakas mazi burbulisi celties augsa, visu laiku jaamaisa.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kaka
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
sis ir loti labs suds gards loti BLE
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vai šis medus ir jāglabā ledusskapī, vai var glabāt istabas tempersatūrā. Lūdzu padalieties pieredzē .
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sandis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šadu pieneņu medu es nogaršoju 1982 gadā pie vecmammas, kad beidzot pierunāju viņu lai man tadu uzvāra, jo no mammas biju dzirdējis, ka ir baigi gards. Vienīgi nepatika plukāt lapiņas, bet vispār baigi labs un veselīgs gardums.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Rasa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super! Pamēģināju- baigi garšīgs!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Solveiga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ir jāsalasa 300 pieneņu galviņas. Kāpēc tieši tā, nezinu, bet vienkārši daru. Tas pieder pie rituāla.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anita Terlina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Par recepti paldies,atliek tikai sagatavot šo pieneņu medu ar citronu.Kādreiz esmu gatavojusi pieneņu medu ar citronskābi,bija gards,pie tam tas ir arī veselīgs
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes