Komentāri
8
Jaunākie
Vecākie
loti labs medus
Vērtējums
Atbildēt
varot uz uguns ik pa laikam jānonem putas, ja tas tiek darits, tad medu var glabat visu cauru gadu. kad sirupam sakas mazi burbulisi celties augsa, visu laiku jaamaisa.
Vērtējums
Atbildēt
sis ir loti labs suds gards loti BLE
Vērtējums
Atbildēt
Vai šis medus ir jāglabā ledusskapī, vai var glabāt istabas tempersatūrā. Lūdzu padalieties pieredzē .
Vērtējums
Atbildēt
Šadu pieneņu medu es nogaršoju 1982 gadā pie vecmammas, kad beidzot pierunāju viņu lai man tadu uzvāra, jo no mammas biju dzirdējis, ka ir baigi gards. Vienīgi nepatika plukāt lapiņas, bet vispār baigi labs un veselīgs gardums.
Vērtējums
Atbildēt
Super! Pamēģināju- baigi garšīgs!
Vērtējums
Atbildēt
Ir jāsalasa 300 pieneņu galviņas. Kāpēc tieši tā, nezinu, bet vienkārši daru. Tas pieder pie rituāla.
Vērtējums
Atbildēt
Par recepti paldies,atliek tikai sagatavot šo pieneņu medu ar citronu.Kādreiz esmu gatavojusi pieneņu medu ar citronskābi,bija gards,pie tam tas ir arī veselīgs
Vērtējums
Atbildēt