Komentāri
18
Jaunākie
Vecākie
Labās...
Vērtējums
Atbildēt
Sanāca super!!!
Vērtējums
Atbildēt
Paldies, laba recepte.
Sanāca ļoti gaisīgas un gardas.
Sanāca ļoti gaisīgas un gardas.
Vērtējums
Atbildēt
Izmēģināju. ĻOOOOOTI gardas! Iesaku!!!
Vērtējums
Atbildēt
Šodien cepšu!
su
su
Vērtējums
Atbildēt
Izcili gardas un puffigas pankukas :)
Vērtējums
Atbildēt
Ideālas pankūkas. Ļoti gaisīgas un biezas!!!!. Ja kādam garšo saldas, tad obligāti jāpieliek vairāk cukura. Man bija tieši laikā.
Paldies!!!
Paldies!!!
Vērtējums
Atbildēt
loti loti loti gardas
Vērtējums
Atbildēt
Sanāca ļoti labas. Liels paldies, tās ēdot atcerējos skolas gadus.
Vērtējums
Atbildēt
sodien cepsu 20:00
Vērtējums
Atbildēt
Lkm sanaca bet man loti garso...
Mana mila recepte!!
Mana mila recepte!!
Vērtējums
Atbildēt
Viegla un laba recepte ar gardam pankukam!Iesku pameginat!
Vērtējums
Atbildēt
Nedrīkst pārraudzēt! Ja nevar izcept uzreiz, jāliek ledusskapī, lai apstādinātu rūgšanu un tad var "atdzīvināt'',, nākamajā dienā.
Vērtējums
Atbildēt
Taisiju visu precīzi pēc receptes,bet man iznāca rūgtas,garšoja pēc rauga,kautarī raudzēju vēl ilgāk nekā bija rakstīts,atstāju raudzēties līdz rītam bet vienalga tas pats. Kāpēc tā? Milti nebija rūkti!
Vērtējums
Atbildēt
Man ļoti patika pankūkas, kuras gatavotas pēc šīs receptes. Esmu gatavojusi gan pēc receptes no Ņ.Masiļūnes grāmatas Latviešu ēdieni, gan no cita lietotaja rceptes ar saldo krējumu, gan, kur bija atsevišķi jāputo olu baltumi un dzeltenumi, šī manuprāt viss vienkāršākā un garša atbilst manai gaumei. Pankūkas sanāca, pufīgas, biezas un ar maigu rauga garšu. Sākumā gan mulsināja ierauga gatavošana ar visu miltu daudzumu, jo faktiski sanāca bieza mīlka... un pēc tam to jaukt kopā ar olu bija vēl mulsinošāk. Bet rezultāts labs!
Vērtējums
Atbildēt
Izmeginashu sodien!
Vērtējums
Atbildēt
Pameginaju un sanaca ljoti labi!
Vērtējums
Atbildēt
Paldies - garšīgi!
Vērtējums
Atbildēt