Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Brokastis

Gaisīgās rauga pankūkas

Foto: Depositphotos
Pagatavošana
120 min
1. Raugu izšķīdina siltā pienā, pievieno ūdeni, tad, visu laiku maisot, pievieno miltus, lai neveidotos kunkuļi. Ļauj mīklai uzrūgt, aptuveni 40 min.
2. Pēc tam pievieno olas, sāli, cukuru, samaisa un ļauj 1-1.5 h uzrūgt. Pēc tam vairāk nemaisa.
3. Ar aukstā ūdenī apslapinātu ēdamkaroti ( lai mīkla neliptu klāt ) ņem mīklu, un eļļā cep mazās pankūkas. Sanāk ļoti garšīgas un gaisīgas! Pasniedz ar ievārījumu.
4. Labu apetīti!
Uz augšu