Sākums > Receptes > Deserti

Picas mīkla no kefīra

2008. gada 30. septembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
25 min
1. Bļodā iesitam olu, pievienojam majonēzi, krējumu, sāli, cukuru un samaisam to visu viendabīgā masā. Tad pievienojam kefīru, tad sodu un vēlreiz samaisam. Pakāpeniski jaucam klāt miltus, lai sanāktu ne pārak cieta mīkla.
2. Mīklu saveļam bumbā, pārklajam ar dvielīti un atstājam istabas temperatūrā uz 10-15 minūtēm.
3. Mīklu izrullējam, liekam uz ietaukotas plāts un vairākās vietās ar dakšiņu sadurstam.
4. Pa virsu liekam picas pildījumu pēc pašu vēlmēm, izdomas, patikas un gaumes. Cepam cepeškrāsnī, kamēr gatava, kā visas picas.
Uz augšu