Bufalo kotletes ar grilētiem āboliem

Sastāvdaļas

  • 4 personām
  • 400 g maltas cūkgaļas
  • 1 ola,1 tējk. sāls
  • ¼ tējk. melno piparu
  • 2 tējk. sinepju
  • 2 tējk. miltu
  • 2 ēd.k. eļļas
  • 2 tējk. kartupeļu miltu
  • 1 -2 āboli

Pagatavošana

25 min.
  1. Maltajai gaļai pievieno olu, sāli ,melnos piparus un pievieno kartupeļu miltus.
  2. Visu samīca.
  3. Veido nelielas kotletes.
  4. Pannu aplej ar eļļu.
  5. Cep kotletes no abām pusēm apm.3 min.
  6. Noskalo ābolus.Izņem serdes un sagriež apaļās šķēlēs.
  7. ābolus cep no abām pusēm apm. 3.min.
  8. Kotletes pasniedz ar ābolu riņķīšiem, un var pievienot kartupeļu biezeni.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi