Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tradicionāls cūkgaļas gulašs ar burkāniem bez miltiem

Tradicionāls cūkgaļas gulašs ar burkāniem bez miltiem

FOTO: Depositphotos.com

Var izmantot liesāku cūkgaļu, ko izmanto, piem., karbonādem, bet smeķīgāk ir, ja izmanto cūkgaļas kakla karbonādi. Nosauktās sastavdaļas paredzētas, lai pagatavotu ēdienu aptuveni 3-4 personām.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 600-700 g cūkgaļas kakla karbonādes
  • 1 sīpols
  • 1-2 vidēja lieluma burkāni
  • 200-250 g skābā krējuma
  • Nesamalti melnie pipari
  • Lauru lapa
  • Sāls
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Cūkgaļu sagriež gabaliņos (vidēji lielos). Apcep kopā ar smalki sagrieztiem sīpoliem. Kad gaļa ir sabrūnējusi (t.i. apcepusies) pielej ūdeni, tā, lai nosedz gaļu.
  2. Pievieno sāli, piparus, lauru lapas (pēc garšas). Atstāj, lai sautējas uz diezgan mazas uguns.
  3. Tikmēr uz atsevišķas pannas apcep uz vidējas rīves sarīvētus burkānus un pievieno gaļai.
  4. Kad gaļa gatava (mīksta) nolej no pannas šķidrumu, atstāj tik daudz, cik šķidru mērci vēlas. Pievieno bagātīgi krējumu un pāris minūtes uz lielas uguns pacep.
    Pasniedz kopā, piem., ar vārītiem kartupeļiem un gurķa šķēlītēm.

    Lai labi garšo!
    Kad gaļa gatava (mīksta) nolej no pannas šķidrumu, atstāj ti...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas