Salāti “zaķa gardumiņš

Sastāvdaļas

  • 400 g burkāni
  • 300 g ķīnas kāposts
  • 100 g notīrītas saulespuķu sēklas
  • ½ citrons
  • 3 ēdk. olīveļļas
  • 50 ml minerālūdens
  • 1 šķipsna malta ingvera

Pagatavošana

30 min.
  1. Burkānus notīra un sarīvē. Kāpostu sagriež. Pievieno saulespuķu sēklas. Pagatavo mērci no citrona sulas, olīveļļas, minerālūdens un garšvielām. Pārlej ar mērci. Vēlams pasniegt atdzesētus.
  2. 4 porcijas
  3. (Lai Lieldienu vēdera baudas neparvērstos par vēdera vaidām – sātīgajiem olu un gaļas ēdieniem ieteicams piekost labi daudz salātu)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi