Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
14
Jaunākie Vecākie
a
aneter
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
riisiem kad saak taisiit sushi rolus,ir jaabuut siltiem,tad arii vieglaak ir uzklaat uz nori lapas,taadaa gadiijumaa ir arii uzreiz jaaeed,tur jau ir taa garsu atskiriiba un kvalitate eedienam.riisiem jaabuut saldeniem,lasis svaigs,ne mazsaaliits,un der tikai filejas dala,ne saanu taucini.....un ja liek gursi vai tomaatu,ir jaabuut nonemta suliigaa filejas dala
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
H
Helly
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ka tad tas lasis ir jasagatavo?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
p.s. tās ir manas bildes. L.R.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
:
:*
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ir jāpamēģina
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
suns
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nav labi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Visas sastāvdaļas ir- rīsu etiķa(vai gatavās piedevas) nav. Bez viņas suši nesanāks?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
F
Franciska
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Jaukt vasabi iekš sojas mērces ir pretēji suši ēšanas tradīcijai, to neviens japānis nekad nedara, tāpat kā nepiesūcina suši ar sojas mērci. Japāņi ņem mazliet vasabi, ko uzsmērē uz suši, un tad samitrina suši maliņu sojas mērcē. Bet NEKAD nešķīdina vasabi sojas mērcē!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kate
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Daudz par daudz pildījuma, pat uzpusi mazāk varēja,rīsus gan vairāk,tā lai tikai kāds cm paliek brīvs.Bet par rīsiem -var izmantot parastos valdo īsgraudainos rīsus,rezultāts tā pat labs tikai daudz lētāk! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kaadry
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Esiet uzmanīgi, kad izvēlaties zivi. Es skatos raidījumu"Monster inside me"Loti daudzi cilvēki dabūt parazītus no suši. Esiet ļoti pārliecināt, ka zivis ir bijušas veselīgas.
http://animal.discovery.com/tv/monsters-inside-me/
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
O
Ojārs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ieva - nepareizi mācīja. Tagad modē ar aukstiem strādāt ;) Plus rullītis ar aukstiem sanāk krietni izturīgāks, ja tin suši ar rīsiem uz āru.
Pamācība ļoti laba. Iesācējiem derēs. Būs man arī kādreiz jāsaņemas un jāparāda savas gudrības ar foto vai video piemēriem, jo pa LV internetu klīst pārāk daudz mīti un nepareizas pagatavošanas pamācības (šī pamācība gan ir labo sarakstā :) ).
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ieva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
2. solis - rīsus nedrīkst līdz galam atdzesēt, jo tad nevar labi uztīt. Neizdomāju pati, pavāru skolā mācīja.
4.solis - ar vasabi neapziež rīsus, bet gan jēlo zivi. Japānā to dara dezinfikcijai, jo mārrutks stiprs. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Baibinnja
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti labi un saprotami paskaidrots!

Tiem, kam šķiet garš teksts - paši vainīgi, jo loģiski sanāk garš teksts, ja cilvēks vēlas saprotami pastāstīt!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laila
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Teksts ir pagarš ,bet viss ir ļoti labi izstāstīts, saprotami! :) Paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
r
raivo
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
baigi garais teksts.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Uzkodas

Jaunākās receptes