Toskānas siera omlete

Sastāvdaļas

  • 2 -4 porcijām
  • 50 g svaigi rīvēta Monterigo siera
  • 5 olas
  • 5 ēdamkarotes saldā krējuma
  • 10 svaigas salvijas lapiņas
  • 400 g blanšēti tomāti (konservēti)
  • 1 neliels sīpols
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • Sāls, svaigi malti melnie pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Mērcei smalki sakapā sīpolu un ķiploku. Tomātiem nospiež sulu (atsevišķā traukā) un pēc tam mīkstumu sagriež gabalos.
  2. Nelielā katlā uzkarsē olīveļļu, tajā apcep sīpolu, ķiploku un tomātu mīkstumu. Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Kad masa ir pacepusies, pievieno tomātu sulu.
  3. Omletei sakuļ olas ar saldo krējumu. Pievieno sāli, piparus un Monterigo sieru.
  4. Pannā izkausē olīveļļu kopā ar sviestu. Maigi apcep salvijas lapiņas. Pannā ielej omletes masu un cep uz vidējas uguns. Omleti apcep zeltainu no abām pusēm.
  5. Omleti pasniedz sagrieztu strēmelēs kopā ar tomātu mērci. Pāri bagātīgi pārkaisa Monterigo sieru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi