Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize "napaleons ar zemenēm"

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kviešu milti: 300 g
  • Krējums: 200 g
  • Margarīns: 1 pac
  • Sviests: 1 pac
  • Iebiezinātais piens: ½ bundža
  • Rieksti: 1 gl
  • Vaniļas cukurs: 1/6 tējk
  • Zemenes (biezenis): ½ gl
  • Veselas zemenes: 70 g
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

55 min.
  1. Miltus sajauciet ar sasmalcinātu margarīnu. Pievienojiet krējumu un samaisiet. Mīklu sadaliet 8 daļās, saripiniet bumbiņās un atdzesējiet. Izrullējiet bumbiņas plātnēs. Cepiet cepeškrāsnī 250 oC līdz zeltainam brūnumam pannā, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem. Atdzesējiet.
  2. Lai pagatavotu krēmu, istabas temperatūrā atkausētu sviestu sakuliet un pievienojiet iebiezināto pienu. Samaisiet, pievienojiet vaniļas cukuru un samaisiet ar zemeņu biezeni. Biskvītus ieziediet ar krēmu un lieciet vienu uz otra. Malas un virsu ieziediet ar krēmu, dekorējiet ar riekstiem un zemenēm un pasniedziet.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu  sacepums - kuģelis

Kartupeļu sacepums - kuģelis

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas