Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Rozā zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi: 200 g
  • Svaigi burkāni: 200 g
  • Sviests: 1 ēd.k
  • Kviešu milti: 1 tējk
  • Saldais krējums: 300 g
  • Sāls: pēc garšas
  • Vārīti burkāni: 1 gb
  • Kapātas dilles: 2 ēd.k
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus un burkānus rupji sagrieziet, aplejiet ar 3 glāzēm karsta ūdens un vāriet, līdz gatavs. Pēc tam dārzeņus uzreiz izberziet caur sietu (kopā ar novārījumu). Lai pagatavotu mērci, miltus apcepiet uz pannas (bez krāsas izmaiņām), nedaudz atdzesējiet, atšķaidiet ar siltu saldo krējumu un vāriet 5 minūtes. Gatavu mērci sajauciet ar dārzeņu biezeni un sviestu, pieberiet sāli un vāriet vēl 7 minūtes. No vārītā burkāna izgrieziet lapiņas. Zupu pasniedziet dekorētu ar burkāniem un apbērtu ar zaļumiem. Atsevišķi pasniedziet kukurūzas pārslas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas