Rozā zupa

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi: 200 g
  • Svaigi burkāni: 200 g
  • Sviests: 1 ēd.k
  • Kviešu milti: 1 tējk
  • Saldais krējums: 300 g
  • Sāls: pēc garšas
  • Vārīti burkāni: 1 gb
  • Kapātas dilles: 2 ēd.k

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus un burkānus rupji sagrieziet, aplejiet ar 3 glāzēm karsta ūdens un vāriet, līdz gatavs. Pēc tam dārzeņus uzreiz izberziet caur sietu (kopā ar novārījumu). Lai pagatavotu mērci, miltus apcepiet uz pannas (bez krāsas izmaiņām), nedaudz atdzesējiet, atšķaidiet ar siltu saldo krējumu un vāriet 5 minūtes. Gatavu mērci sajauciet ar dārzeņu biezeni un sviestu, pieberiet sāli un vāriet vēl 7 minūtes. No vārītā burkāna izgrieziet lapiņas. Zupu pasniedziet dekorētu ar burkāniem un apbērtu ar zaļumiem. Atsevišķi pasniedziet kukurūzas pārslas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi