Sākums > Receptes > Deserti

Zemeņu ievārījuma rolbiskvīts

2007. gada 16. novembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
60 min
1. Saputo olas ar cukuru.
2. Kviešu miltos iemaisa kartupeļu miltus un cepamo pulveri, iesijā olu putās.
3. Lej mīklu plātī uz cepamā papīra (30 x 40 cm). 7-10 minūtes cep 200°C. (Biskvīts ir gatavs, kad tā maliņas atlec no cepamā papīra.)
4. Biskvītu liek uz cukurota cepamā papīra.
5. Padzisušam biskvītam uzsmērē zemeņu ievārījumu. (Ja ievārījums ir biezs, to var atšķaidīt ar citronūdeni.)
6. Sākot no garākās malas, biskvītu satin. Ietin cepamajā papīrā. Atdzesē ledusskapī.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu