Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Zemeņu ievārījuma rolbiskvīts

Zemeņu ievārījuma rolbiskvīts

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 150 ml cukura
  • 100 ml kartupeļu miltu
  • 50 ml kviešu miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • Pildījumam:
  • 300 ml pašķidra zemeņu ievārījuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Saputo olas ar cukuru.
  2. Kviešu miltos iemaisa kartupeļu miltus un cepamo pulveri, iesijā olu putās.
  3. Lej mīklu plātī uz cepamā papīra (30 x 40 cm). 7-10 minūtes cep 200°C. (Biskvīts ir gatavs, kad tā maliņas atlec no cepamā papīra.)
  4. Biskvītu liek uz cukurota cepamā papīra.
  5. Padzisušam biskvītam uzsmērē zemeņu ievārījumu. (Ja ievārījums ir biezs, to var atšķaidīt ar citronūdeni.)
  6. Sākot no garākās malas, biskvītu satin. Ietin cepamajā papīrā. Atdzesē ledusskapī.

    Lai labi garšo!
    Sākot no garākās malas, biskvītu satin. Ietin cepamajā papīr...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomāti ar sīpoliem želejā

Tomāti ar sīpoliem želejā

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas