Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Krāsnī cepta zivs ar sieru

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g zivs filejasbez asakām un ādas (plekste, zandarts(
  • 1 tējkarote sāls
  • ¼ tējkarote balto piparu
  • 150 g caurauguša speķa
  • 2 baltmaizes šķēles
  • Rīvēta citrona miziņa
  • 1 saišķis pētersiļu
  • 80 g rīvēta siera
  • 50 g margarīna vai sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivis apkaisa ar sāli un pipariem un liek cepamā traukā.
  2. Speķi sagriež plānās šķēlītēs un apbrūnina pannā bez taukiem. Noceļ pannu no plīts.
  3. Pievieno sadrupinātu baltmaizi, rīvētu citrona miziņu un sasmalcinātus pētersiļus. Maisījumu nedaudz atdzesē, tad pievieno rīvētu sieru.
  4. Zivju fileju pārklāj ar speķa un siera maisīju. Virsū liek nelielas sviesta piciņas. Cep cepeškrāsnī 225 grādu temperatūra 15-20 minūtes.
  5. Pasniedz ar kartupeļu biezeni. Rotā ar citrona šķēlītēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas