Krāsnī cepta zivs ar sieru

Sastāvdaļas

  • 400 g zivs filejasbez asakām un ādas (plekste, zandarts(
  • 1 tējkarote sāls
  • ¼ tējkarote balto piparu
  • 150 g caurauguša speķa
  • 2 baltmaizes šķēles
  • Rīvēta citrona miziņa
  • 1 saišķis pētersiļu
  • 80 g rīvēta siera
  • 50 g margarīna vai sviesta

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivis apkaisa ar sāli un pipariem un liek cepamā traukā.
  2. Speķi sagriež plānās šķēlītēs un apbrūnina pannā bez taukiem. Noceļ pannu no plīts.
  3. Pievieno sadrupinātu baltmaizi, rīvētu citrona miziņu un sasmalcinātus pētersiļus. Maisījumu nedaudz atdzesē, tad pievieno rīvētu sieru.
  4. Zivju fileju pārklāj ar speķa un siera maisīju. Virsū liek nelielas sviesta piciņas. Cep cepeškrāsnī 225 grādu temperatūra 15-20 minūtes.
  5. Pasniedz ar kartupeļu biezeni. Rotā ar citrona šķēlītēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi