Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Rīvmaizē cepta zivs

Rīvmaizē cepta zivs

FOTO: Depositphotos.com

Heka fileju var aizvietot ar jebkuru citu baltās zivs fileju.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g heka filejas
  • 2 olas
  • 4 ēd. k. miltu
  • 6 ēd. k. rīvmaizes
  • Sāls
  • Pipari
  • 50 g taukvielu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Zivs fileju pārkaisa ar pipariem un sāli. Sakuļ olu. Vienā traukā ieber miltus, otrā - rīvmaizi.
  2. Zivs gabalus apviļā miltos, tad iemērc sakultajā olā un vēlreiz apviļā rīvmaizē.
  3. Liek uz pannas sakarsētās taukvielās un cep zeltainu vispirms vienu pusi, tad otru pusi.

    Lai labi garšo!
    Liek uz pannas sakarsētās taukvielās un cep zeltainu vispirm...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
"Saldā blondīne" no kukurūzas nūjiņām un īrisa

"Saldā blondīne" no kukurūzas nūjiņām un īrisa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas