Sautēta zivs

Sastāvdaļas

  • 700 g svaigu reņģu vai
  • 500 g saldētas zivs filejas
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamkarotes skābā krējuma
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Reņģēm izņem iekšas, nogriež galvu, nomazgā.
  2. Saldētas zivs fileju nomazgā un sagriež gabaliņos.
  3. Ietauko ugunsizturīgu veidni. Tajā saliek zivs gabaliņus, pārkaisa ar sasmalcinātiem sīpoliem, sāli, garšvielām, pārlej ar krējumu. Veidni aizvāko un liek cepeškrāsnī. Cep 25-30 minūtes karstā cepeškrāsnī. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un dārzeņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi