Sākums > Receptes > Zupas

Skābēto kāpostu biezzupa

2007. gada 4. oktobris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
60 min
1. Sīpolu notīra un sagriež daiviņās.
2. Kāpostus notecina uz sieta un sagriež.
3. Katliņā eļļā apcep sīpolus un pārkaisa ar paprikas pulveri.
4. Pievieno kāpostus, samaisa, pārkaisa sāli.
5. Kāpostiem pārlej karstu buljonu un vāra 35 minūtes.
6. Kartupeļus sagriež kubiciņos, burkānus sarīvē skaidiņās.
7. Sviestā apcep kartupeļus, pievieno burkānus, piparus un sautē 10 minūtes.
8. Zupu noņem no plīts. Pievieno apceptos dārzeņus, ļauj visam kopā pastāvēt 10 minūtes.
Pasniedzot pievieno skābu krējumu.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu