Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Skābēto kāpostu biezzupa

Skābēto kāpostu biezzupa

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 ml buljona
  • 350 g skābētu kāpostu
  • 350 g kartupeļu
  • 1 burkāns
  • 2 sīpoli
  • 2 ēd. k. eļļas
  • 2 tējk. sarkanās paprikas
  • 1 ēd. k. sviesta
  • Sāls
  • Maltie melnie pipari
  • Skābais krējums pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sīpolu notīra un sagriež daiviņās.
  2. Kāpostus notecina uz sieta un sagriež.
  3. Katliņā eļļā apcep sīpolus un pārkaisa ar paprikas pulveri.
  4. Pievieno kāpostus, samaisa, pārkaisa sāli.
  5. Kāpostiem pārlej karstu buljonu un vāra 35 minūtes.
  6. Kartupeļus sagriež kubiciņos, burkānus sarīvē skaidiņās.
  7. Sviestā apcep kartupeļus, pievieno burkānus, piparus un sautē 10 minūtes.
  8. Zupu noņem no plīts. Pievieno apceptos dārzeņus, ļauj visam kopā pastāvēt 10 minūtes.
    Pasniedzot pievieno skābu krējumu.

    Labu apetīti!
    Zupu noņem no plīts. Pievieno apceptos dārzeņus, ļauj visam...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķiršu tarte

Ķiršu tarte

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas