Skābēto kāpostu biezzupa

Skābēto kāpostu biezzupa
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 500 ml buljona
  • 350 g skābētu kāpostu
  • 350 g kartupeļu
  • 1 burkāns
  • 2 sīpoli
  • 2 ēd. k. eļļas
  • 2 tējk. sarkanās paprikas
  • 1 ēd. k. sviesta
  • Sāls
  • Maltie melnie pipari
  • Skābais krējums pasniegšanai

Pagatavošana

60 min.
  1. Sīpolu notīra un sagriež daiviņās.
  2. Kāpostus notecina uz sieta un sagriež.
  3. Katliņā eļļā apcep sīpolus un pārkaisa ar paprikas pulveri.
  4. Pievieno kāpostus, samaisa, pārkaisa sāli.
  5. Kāpostiem pārlej karstu buljonu un vāra 35 minūtes.
  6. Kartupeļus sagriež kubiciņos, burkānus sarīvē skaidiņās.
  7. Sviestā apcep kartupeļus, pievieno burkānus, piparus un sautē 10 minūtes.
  8. Zupu noņem no plīts. Pievieno apceptos dārzeņus, ļauj visam kopā pastāvēt 10 minūtes.
    Pasniedzot pievieno skābu krējumu.

    Labu apetīti!
    Zupu noņem no plīts. Pievieno apceptos dārzeņus, ļauj visam...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi