-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Zupas
-
>
Skābēto kāpostu biezzupa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
500 ml buljona
-
350 g skābētu kāpostu
-
350 g kartupeļu
-
1 burkāns
-
2 sīpoli
-
2 ēd. k. eļļas
-
2 tējk. sarkanās paprikas
-
1 ēd. k. sviesta
-
Sāls
-
Maltie melnie pipari
-
Skābais krējums pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
60 min.
-
Sīpolu notīra un sagriež daiviņās.
-
Kāpostus notecina uz sieta un sagriež.
-
Katliņā eļļā apcep sīpolus un pārkaisa ar paprikas pulveri.
-
Pievieno kāpostus, samaisa, pārkaisa sāli.
-
Kāpostiem pārlej karstu buljonu un vāra 35 minūtes.
-
Kartupeļus sagriež kubiciņos, burkānus sarīvē skaidiņās.
-
Sviestā apcep kartupeļus, pievieno burkānus, piparus un sautē 10 minūtes.
-
Zupu noņem no plīts. Pievieno apceptos dārzeņus, ļauj visam kopā pastāvēt 10 minūtes.
Pasniedzot pievieno skābu krējumu.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs