Komentāri
8
Jaunākie
Vecākie
Ļooti laba.manam vīram tā garšo.ka ēd ziemas krājumus.Pērk visu.lai tik taisu vēl.
Vērtējums
Atbildēt
Paldies,Aivar.
Vērtējums
Atbildēt
Kādu garšu piedod ķiršu lapas? Manuprāt, tās ir bezgaršīgas!!!
Vērtējums
Atbildēt
pārāk sarežģīti un bezjēdzīgi. Marināde vienmēr pietrūkst vai paliek pāri.
Vērtējums
Atbildēt
Es nekad nepastarizēju. Visu daru kā aprakstīts. Uzvāru ūdeni, apleju burkās saliktos gurķus. Kad ūdens ir atdzisis (palicis vairs tikai silts), nokāšu to atpakaļ katlā. Vāru vēlreiz, pieliekot marinādei nepieciešamās sastāvdaļas. Kad ir ūdens uzvārījies, nedaudz atdzesēju, pielieku etiķi un pārleju ar marinādi gurķus. Aizgriežu burkas ciet
Vērtējums
Atbildēt
Man patīk, prieks ziemas njam njam;.
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti laba recepte, tikai es iztieku bez ķiršu lapām un ir ok!
Vērtējums
Atbildēt
Es lieku galda etiķi 9% uz pusi mazāk - 3 ēdamkarotes uz litru ūdens. Nevajag tik etiķainu, stāv pavisam labi. Dilles lieku maz. Toties labi daudz estragonu. Tas piedod ļoti labu garšu un gurķi iznāk kraukšķīgi.
Vērtējums
Atbildēt