Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
8
Jaunākie Vecākie
D
Daile Veinšteine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļooti laba.manam vīram tā garšo.ka ēd ziemas krājumus.Pērk visu.lai tik taisu vēl.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lilija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies,Aivar.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Mannā Putra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kādu garšu piedod ķiršu lapas? Manuprāt, tās ir bezgaršīgas!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Es
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
pārāk sarežģīti un bezjēdzīgi. Marināde vienmēr pietrūkst vai paliek pāri.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Maija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es nekad nepastarizēju. Visu daru kā aprakstīts. Uzvāru ūdeni, apleju burkās saliktos gurķus. Kad ūdens ir atdzisis (palicis vairs tikai silts), nokāšu to atpakaļ katlā. Vāru vēlreiz, pieliekot marinādei nepieciešamās sastāvdaļas. Kad ir ūdens uzvārījies, nedaudz atdzesēju, pielieku etiķi un pārleju ar marinādi gurķus. Aizgriežu burkas ciet
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dace
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man patīk, prieks ziemas njam njam;.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jolanta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti laba recepte, tikai es iztieku bez ķiršu lapām un ir ok!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Maija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es lieku galda etiķi 9% uz pusi mazāk - 3 ēdamkarotes uz litru ūdens. Nevajag tik etiķainu, stāv pavisam labi. Dilles lieku maz. Toties labi daudz estragonu. Tas piedod ļoti labu garšu un gurķi iznāk kraukšķīgi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes