Gurķu marinēšana sliņķiem

Sastāvdaļas

  • Uz 1 trīslitru burku 1.gurķi cik burkā var salikt
  • 5upeņu lapas
  • dilles kāts
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 7 piparu graudi
  • 2 krustnagliņas
  • 2 smaržīgie pipari
  • 2 ēd k.sāls
  • 3 ēd.k.cukura
  • 1 ēd.k.etiķa esence
  • 2 tabletes parastā aspirīna

Pagatavošana

1 min.
  1. Aši samazgā burkas un gurķus,saliek visas sastāvdaļas burkāun pārlej verdošu ūdeni.Aizvāko,paripina pa galda virsu lai pakūst sāls un cukurs un apgriež burkas uz vāciņa līdz gurķi maina krāsu.Šādi gatavoti gurķi glabājas vissiltākajā pagrabā,nepaliekot cauriem vidiem,un nezaudē garšu arī 2 ziemas.

Komentāri

Regina 2014. gada 7. augusts 17:22
Jarekinas ar to, ka bus zalu garsa
Antra 2013. gada 22. jūlijs 10:59
Es nelieku krustmagliņas un aspirīnu, bet lieku ķimenes.
zg 2012. gada 17. augusts 07:25
Daru tāpat tikai bez aspirīna,bez krustnagliņām.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi